Geplaatst

Mijn eigen kikkersprong naar Harmony begon via de careers-pagina van de Harmony website. Harmony voelde voor mij aan als een bedrijf met kennis van zaken waar men in het bijzonder aandacht heeft voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van zijn werknemers. Het is uniek om een organisatie te vinden waar iedereen op gelijk niveau staat en sociaal contact aangemoedigd wordt. Na een paar gesprekken was ik, maar ook mijn toekomstige collega’s en leidinggevenden, ervan overtuigd dat we samen gingen werken aan de groei van Harmony. Zonder mij meteen voor de leeuwen te gooien werd in de week voor mijn eerste dag de tijd genomen om het reilen en zeilen binnen Harmony te bespreken.

Ik voelde me welkom en was vol enthousiasme om te beginnen als ICT/CCM consultant binnen Documisation. Een persoonlijk opleidingsplan was voor mezelf een belangrijke factor voor de opbouw van mijn carrière. Tijdens onze gesprekken is mij verzekerd dat er ruimte is om bij te leren waar mogelijk. Deze opties om mijn kennis verder te ontwikkelen zouden zowel van mezelf als vanuit Harmony kunnen komen. Mijn eerste week startte dan ook onmiddellijk met vijf dagen training bij Inventive Designers. Hier heb ik kennisgemaakt met Scriptura Engage. Deze software helpt gebruikers bij het ontwikkelen en beheren van klantcommunicatie zoals brieven, e-mails, online formulieren … Na een intensieve en productieve week ben ik dankzij deze sterke opleiding klaargestoomd om te beginnen aan een eerste project voor Harmony. De kansen om kennis op te doen liggen voor het grijpen want op het moment van schrijven worden de plannen al gemaakt voor een volgende opleiding met certificering.

Kortom kan ik mijn start bij Harmony omschrijven als zeer geslaagd. Er wordt eerst gekeken of er een goede match is tussen de sollicitant en het team. De reeds beschikbare kennis wordt in kaart gebracht en nadien kijkt men naar waar nog training nodig is. Deze mensgerichte aanpak maakt dat je bij Harmony een goed buikgevoel krijgt. En dat merk je duidelijk ook aan de andere werknemers en de veelbelovende resultaten. Op dit moment spreken we over een groep van 49 werknemers met verschillende vacatures die klaar staan om ingevuld te worden. Ook ik ben benieuwd naar wie mijn volgende collega mag worden!

Seppe Rutten
Consultant Documisation
84.199.90.1