Geplaatst

Afgelopen zomer ben ik bij Harmony als consultant aan de slag gegaan. Harmony had een leuk project voor me gevonden waar ik als front-end developer zou kunnen beginnen. Voor de aanvang van dit project had Warebuilding, de business unit waar ik onder val, een week ingepland waarin ik klaar gestoomd zou worden om het project goed te kunnen starten. In deze week heb ik naast het bedrijf ook een aantal mensen binnen Harmony beter leren kennen. Wat me meteen duidelijk werd is dat ik bij Harmony niet gewoon een nummertje zou zijn. Er werd effectief tijd voor me vrij gemaakt, en naar me geluisterd. Hierdoor ontstond er al snel een hechte band, vooral binnen Warebuilding, met de collega’s.

Nu, meer als een half jaar later, kan ik zeggen dat mijn aanvankelijk gevoel volledig juist was. Harmony helpt mij met mijn persoonlijke ontwikkeling door samen met mij een volledig opleidingsplan samen te stellen. We hebben regelmatig hackathons waar onze ervaring op projecten, nieuwe technologieën en dergelijke worden besproken. Ik kan altijd terecht bij iemand voor vragen of opmerkingen.

Om af te sluiten, wil ik naast mijn Warebuilding collega’s vooral ook Katrien, onze Business Unit Manager, bedanken voor de zeer goede zorgen en ondersteuning! Warebuilding is een top team om in te werken, dus ga zeker eens kijken op de jobpagina, want we zijn op zoek naar nieuwe collega’s!