Harmony & You

Harmony is als referentie in changemanagement per definitie zeer mensgericht. Overal waar we opereren, is het van cruciaal belang om via samenwerking en open communicatie dingen in beweging te krijgen.

Jij maakt daar deel van uit en krijgt dus volledige transparantie in werkwijze, afspraken met de klant, targets en in het uiteindelijke resultaat. Goede afspraken maken goede vrienden.

Jij maakt daar deel van uit en zal binnen Harmony een team vormen met collega’s uit de verschillende geledingen van het bedrijf. Het zit in onze genen om tijd te maken voor elkaar en voor de klant. Zo komt het hele bedrijf in principe elk kwartaal een keer bij elkaar. De personeelsvereniging organiseert bovendien regelmatig activiteiten met partner en kinderen.

Job

Je krijgt alle faciliteiten als professional: auto, laptop, gsm zijn basisbenodigdheden. Goede arbeidsvoorwaarden en bijkomende verzekering zijn vanzelfsprekend. Sommige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals budget of werktijden, kun je zelf mee invullen. Harmony is een correcte werkgever: er is een vaste cyclus van evaluatiegesprekken om je op het juiste pad te zetten waarbij we zelf als organisatie absoluut open staan voor opbouwende kritiek.

Harmony kan ook voor jou dé springplank zijn. Je carrièrepad bepaal je in grote mate zelf met je talent en voorkeuren. Er is ruim mogelijkheid tot opleiding op maat.